Friday, 25 September 2015

SALAM AIDIL ADHA

Salam aidil adha buat readers2 & bloger2 yang beragama islam. Hari ni dah start kerja.  cuti raya korban sehari je pun. So disebabkan kawan2 pun ramai yang kerja harini, kita tapau la apa yang patut dari rumah. Nasi impit dan rendang daging je, bawa ke office sikit jamu kawan2 makan. Walau tak sesedap mana janji dapat sharing2 dengan kawan2 kat ofice. Hari ni tak nak tulis panjang2. Malas. Masih mood raya kot. haha
ok da da da..
Post a Comment