Wednesday, 23 September 2015

DOS PENGAMBILAN OSTEMATRIK KALSIUM


Kalsium dalam bentuk tablet, senang di telan tentunya ostematrik kalsium shaklee!
Jika malas minum susu dalam cawan boleh la korang telan Ostemtrik Shaklee, tablet mudah
di telan semudah ABC..hihi..korang yang memang pengamal Ostematrik Shaklee agak2 tahu tak dos pengambilan yang betul? Atau main telan je..heheh..Ok pada yang tak tahu meh saya bagi tahu, dos pengambilan ni penting ye untuk kadar penyerapan yang efektif dalam badan. Baru lah nampak kesan positif.

Untuk pemeliharan kesihatan (makan saja2 untuk langkah pencegahan makan 2 kali sehari (2 tablet setiap kali selepas makan) means sehari 4 biji lah

Jika ada masalah haid. hamil, stress, kejang & kebas2 boleh makan 2 kali sehari (3 tablet setiap kali selepas makan) means telan 6 biji  sehari 

Jika masalah tulang retak , osteoporosis boleh makan 3 kali (4 tablet setiap kali selepas makan) means 12 biji sehari

Korang tahu tak,  keperluan kalsium dalam badan kita mengikut tahap kesihatan kita. Jika memang ada masalah kesihatan yang melibatkan kekurangan kalsium (conthnya tulang retak) of coz kita perlu ambil banyak kalsium setiap hari. If tak de masalah kesihatan memang perlu juga ambil kalsium sebagai langkah pencegahan penyakit.

Nak tahu MANFAAT Ostematrik Kalsium. KLIK SINI

Untuk sebarang pertanyaa harga / promosi / konsulatasi produk hubungi call / wassap 019 2422035
Post a Comment