Saturday, 29 August 2015

JOM KFC!

Gaji day!! yeay..
dah jadi rutin tiap2 bulan. dapat gaji reward anak2 makan KFC. Kali ni saya test order menu baru. apa ntah namanya ni. nampak sedap dan menyelerakan.
seriuosly memang sedap! rasa pedas2 sikit
i like! dalamnya ada ayam dan nasi. makan separuh je perut dah full. sapa nak habiskan nih. haha..ku gagah diri habiskan juga..sayang wei..dalam otak dok legar pikir habis diet aku haha..dalam beg dah stabdby shaklee. uuuu dont worry baby. malam kang detoks balik semua yang dah di telan ni..haha..
so uolls kalau g KFC order lah benda alah ni.
memang sodaaap..
Post a Comment