Sunday, 23 August 2015

5 SEBAB KENAPA VITAMIN C SHAKLEE SANGAT LARISSSS


Harga pasaran RM 92.50 / 180 biji (stok 6 bulan)

Vitamin C 500 mg jenama Shaklee. Sangat lah hot dan lariss berbanding jenama lain.
Kenapa? lets check it out!!


1. Murah - erk! Murah ke ?? Harga runcit RM 92.50 mahal tuuu!! Tak mahal lah, sebotol ada 180 biji
sehari telan sebiji je. Cuba korang kira, 30 hari (sebulan) baru 30 biji. Vitamin C Shaklee ada
180 biji means tahan 6 bulan tu. 6 bulan tak [ayah beli vitamin C. hahaha Kalau nak lagi jimat jadi ahli lagi untung. Harga lagi rendah dari harga runcit.

2. Bersifat sustained release - Maksudnya bersifat "pembebasan secara berterusan"
1 tablet mengandungi 500 mg @ 7 setengah biji buah oren. setiap 100 mg vitamin C akan di lepaskan / di bebaskan di dalam tubuh pada setiap 1 jam selama 5 jam tanpa henti! Ooo patut la kulit cantik..hihihi

3. Multi function - selain berfungsi untuk di telan, vitamin c ni juga boleh di buat masker. Best tak best? jimat duit beli masker kan..hihihi..kalau kat muka tu ada jerawat baru nak tumbuh, ha tepek la dengan vitamin C insha Allah jerawat cepat kecut. Tapi tak di galakkan bemasker hari ye. Kang melecet lak kulit muka tu..haha

4. Seratus peratus natural - of coz! Vitamin C shaklee di perbuat dari buah oren 100%, tak de campur2 bahan lain dah. kebanyakan vitamin C kat pasaran adalah sintetik means dah ada campur bahan2 chemical (sebab tu cepat je cantik..hihii) but shaklee memang 100% dari bahan semulajadi sebab tu kesan positifnya agak lambat tapi hasilnya kebabom! Cuma kena sabar sikit ye..

5. Berkesan- Yup memang berkesan. Tapi sejujurnya saya cakap hasilnya tak lah secepat yang korang nak. hari ni makan, minggu depan kulit cantik dah. Oh no no no..paling kurang pun korang kena habiskan sebotol dulu lagipun sel kulit kita ni perlukan masa 90 hari untuk pulih / repair sel kulit yang baru. So harap bersabar. Insha Alah kesannya pasti kebabom!! 



Sebarang pertanyaan harga & konsultasi produk boleh hubungi saya call / wassap 019 2422035

Post a Comment