Monday, 24 August 2015

THROWBACK - MOTIVATION RALLY SHAKLEE ENJOY!!

Assalamulaikum blogger2 sekelian. Nak throwback kisah semalam (23/8/2015@Ahad)
Attend Motivation Rally kat Hotel Holiday Subang. Time ni datang tak bawa suami & anak2. Tapi bawa adik perempuan as a driver. hihih..tq Ely!

Alhamdulillah first time pergi hotel ni tak sesat. Di sebabkan kecekapan adikku drive kereta kami cepat je sampai tempat yang di tuju. Kalau sendiri yang drive macam siput. hahaha

Tujuan saya attend Motivation ni?
1. Suka dengan Sharing, pengalaman dari Master2 hebat untuk motivate diri ni
2. Nak sedut aura2 positif dari orang dah berjaya dalam bisnes Shaklee 
3. Nak makan free (hahaha) 

Seriuously, saya enjoy!! sebab makan sedap2..hahaha

Dah lah,jom layan gambar.


























Post a Comment