Sunday, 22 March 2015

TESTIMONI: PARUT STRETCHMARK PUDAR!

Hi salam hari isnin! Promosi ESP soy protein berbaki 6 hari lagi. Uolls yang belum pernah cuba ESP ni wajib cuba.
ESP ni bantu banyak masalah2 wanita. nak cantik ke, nak gebus, milk booster, nak hilangkan parut dan macam2 lagi lah. hari ni nak saya nak kongsi testimoni pengguna ESP yang minum ESP untuk hilangkan parut kat perut. Orang perempuan biasanya akan hadapi masalah stretchmark ni, sapu lah krim apa pun memang payah nak hilang. actually untuk hilangkan parut stretchmark ni perlu bermula dari dalam. Means kita perlu amalkan protein untuk perbaiki sel2 mati kat perut or lengan tu. sebab apa jadi rupa itu, buruk je berkedut2 sebab banyak sel2 mati la tu..hihiihi...sumber protein sangat2 membantu untuk pulihkn semula sel2 mati. Jangan anggap kita dah cukup ambil protein setiap hari ye. kalau setakat makan ikan goreng 10 ekor pun belum tentu cukup protein yang kita terima. sebab apa? ikan yang dah di goreng tu dah tentu2 protein dah musnah masa proses memasak. cuma dapat rasa ikan je,protein yilek. hihihi..
sebab tu kita perlu makan suplemen yang ada sumber Protein macam ESP.
Protein dalam ESP ternyata BERBEZA kerana kita akan dapat 100% khasiat & paling best ianya cepat absorb dalam badan dan sel2 kita.
So apa lagi?  bila lagi nak minum ESP?
hihihi..ok jumpa lagi esok.
nak order wassap me direct ok
019 2422035
beli esp dapat free shaker! bessst...
Post a Comment