Thursday, 15 January 2015

TESTIMONI - KULIT KUSAM TIADA LAGI!


Asssalamualaikum. I'm Aya Suria Pengedar Shaklee Banting ^_^
Testimoni panassss. Untuk u all yang ada masalah kulit kusam dan tak bermaya tu wajib baca testimoni ni. Sharing daripada customer saya Puan Norafieza sebelum ni beliau mempunyai masalah kulit kusam. Muka beliau tiada masalah jerawat, bersih comel je..tapi masalah kulit kusamnya tu melindungi kecomelan beliau hihihi.. Actually kalau u all nak tahu, masalah kulit kusam ni penawarnya dari dalam..means u all kena amik apa2 suplemen untuk merawat masalah kulit dari dalam. Contohnya amalkan makan vitamin C or vitamin E, baru lah nampak cantik dari dalam, nampak shining2 gitu.. Yes tak di nafikan guna produk kecantikan untuk luaran punboleh cantik juga. Tapi kalau dalam pun cantik lagi la superb!!

Ini testimoni customer saya yang baru amalkan Vitamin C Shaklee, tak sampai sebulan pun.
Tengok la hasilnya. Kesihatannya pun makin baik! Untuk dapatkan kulit cantik amalkan makan
2 biji sehari. Kulit pasti cantik.Macam saya sendiri makan vitamin C 6 biji sehari! Sebab nak nampak lebih cantik! hihihi



Harga Vitamin C RM 92.50 /180 biji (Tahan hingga 5-6 bulan tau) nak dapatkan diskaun boleh la hubungi saya 019 2422035 (Pun Suria call /wassap)
Post a Comment