Monday, 5 October 2015

6 SEBAB MINYAK IKAN SHAKLEE TERBAIK DI DUNIA

Korang pengguna / pengamal minyak ikan? minyak ikan jenama apa?
eh sibuk pulak tanya ye..haha..

ok lah, hari ni just nak share tentang minyak ikan Shaklee @ Omega Guard. Korang tahu tak minyak ikan Shaklee adalah minyak ikan yang terbaik di dunia. Jika nak makan minyak ikan pilih la Shaklee.6 Sebab kenapa minyak ikan @ omega guard ni terbaik.
  1. Shaklee Omega Guard diekstrak dari ikan laut air sejuk (sardin, mackerel, herring, anchovies) Di perairan negara Jepun.
  2. Omega Guard adalah 3 kali lebihh tumpat dari ketumpatan hati minyak ikan.
  3. Berbanding dengan produk minyak ikan lain, Omega Guard merupakan minyak ikan paling tulen di dunia yang mengandungi rangkaian spectrum penuh 7 jenis asid lemak Omega semulajadi termasuk EPADHAALA dan banyak lagi.
  4. Satu sajian 2 kapsul Omega Guard dapat membekalkan 660mg asid-lemak omega-3 EPA dan HAD.
  5.  Kebanyaan pengusaha kilang menggunakan kaedah penyulingan tekanan tinggi untuk mengekstrak minyak ikan, akan tetapi kaedah ini bukan hanya akan memusnahkan sesetengah nutrien, malah tidak boleh menapis kandungan logam yang mebahayakan kesihatan. Shaklee menggunakan kaedah ultatulen bergred farmaseutikal teknologi terkini untuk menghasilkan Omega Guard.
  6. Omega Guard dihasilkan melalui proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk mengekstrak asid lemak omega-3 yang paling tulen dan paling semulajadi sementara menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin, dan PCB (polychlorinated biphenyl - merupakan bahan kimia industri yang sangat toksik.)
Promosi Omega Guard 1-31 Oct 2015. Sebarang pertanyaan harga & pesanan hubungi saya call / wassap 019 2422035


Post a Comment