Tuesday, 20 October 2015

10 TESTIMONI OMEGA MINYAK IKAN BANTU KAWAL ASTHMA


Assalamualaikum. Hari ni just nak share testimoni untuk tatapan korang. betul ke minyak ikan ni boleh kawal Asthma. Ini dia bukti 10 testimoni yang berbeza. Mereka semua ni beri suplemen minyak ikan untuk kawal2 asthma anak2 mereka.  Saya sendiri berikan suplemen minyak ikan kepada anak2 saya . Alhamdulillah terbukti berkesan. Anak2 dah lama tak kena attack asthma. kalau tak asyik ulang alik hospital je. Bazir masa, bazir duit. 
keluar modal sikit beli suplemen untuk anak Alhamdulillah sangat berbaloi.

FAKTA
Omega Guard ini kaya dengan Omega-3 yang bersifat anti-radang (inflamasi). Inflamasi ni ringkasnya adalah tindak balas imuniti badan terhadap refleksi/serangan virus. - See more at: http://www.cikvitamin.com/2014/11/bagaimana-merawat-penyakit-asma-kanak.html#sthash.yvkQT5vA.dpuf

Satu kajian di Hospital Diraja Prince Alfred, Australia menunjukkan mereka yang makan ikan lebih dari sekali seminggu dapat mengurangkan risiko yang berkaitan dengan masalah pernafasan, Ini menunjukkan bahawa pengambilan minyak ikan dapat mencegah penyakit asma terutama semasa kecil. Bagi mereka yang menghidap asma kronik pula, pengambilan dos tinggi minyak ikan dapat mengurangkan serangannya.
Ikan atau minyak ikan mengandungi Omega 3 yang kaya dengan Asid Lemak Essential (EFA) dan Asid Docosahexanoic (DHA).
Omega 3 inilah yang bertindak mencegah penyakit asma ketika kanak-kanak, serta dapat mengurangkan serangan bagi mereka yang menghidapinya. Antara sumber Omega 3 terbaik ialah ikan laut sejuk seperti tuna, kod, halibut, salmon, sardin dan mackerel.
Shaklee OmegaGuard mengandungi Omega -3  yg kaya dgn DHA dan EPA. Omega 3 adalah asid lemak yg perlu tetapi badan kita tak dapat menghasilkannya maka ia perlu diambil dari diet harian
Omega Guard ini kaya dengan Omega-3 yang bersifat anti-radang (inflamasi). Inflamasi ni ringkasnya adalah tindak balas imuniti badan terhadap refleksi/serangan virus. - See more at: http://www.cikvitamin.com/2014/11/bagaimana-merawat-penyakit-asma-kanak.html#sthash.yvkQT5vA.dpuf




Harga Pasaran RM 136

   Sebarang pertanyaan harga, PROMOSI dan konsultasi produk hubungi 019 2422035 (call/ wassap)
Post a Comment