Tuesday, 15 September 2015

TESTIMONI : SLIM & CANTIK DENGAN VITAMIN SHAKLEE



wohoo!! Shaklee effect super ohsome
ini As Levesque customer a.k.a anak bisnes saya kat Sabah.. Dah setahun lebih kot makan vitamin. Tak rugikan, cantik molek dah.

Kalau makan Vitamin Shaklee nak terus slim cantik molek tak dapat kot...vitamin ni kena jadikan teman baik, makan sampai ke tua pun tak pe. tak salah malah makin sihat dan awet muda gitu. Kalau cepat give up dan tak sabar memang akak tak boleh tulun le..haha..

Shaklee mesra alam & semulajadi..tak usah diragui
ececeh..

Kepada orang2 Sabah nak try vitamin Shaklee untuk Shantek dan slim boleh calling2 anak bisnes saya ni ye. opss jangan lupa minta tips sekali ye haha..

Sebarang pertanyaan harga / promosi / konsultasi produk hubugi saya call / wassap 019 2422035


Post a Comment