Friday, 4 September 2015

GIVE AWAY BY CUYA


Assalamualaikum blogger!!

Jom join Give Away by Cuya! saja seronok2 nak tambah2 kenalan blogger.

KLIK BANNER



Syarat2nya mudah je.

1. Like | FB PAGE (KLIK SINI)
2. Follow My Blog | JOIN ME atau Follow GOOGLE BADGE  ------->>>
4. Tinggalkan jejak di ruangan komen, dan komen tentang blog saya (ayat kasi power hihi)
 (Komen kat Entri ini sahaja)
5. Tempoh GA adalah bermula 3 September sehingga 30 September 2015''


Pemenang akan di pilh secara random oleh saya sendiri. Komen paling menarik tertarik jadi pilihan. hihihi..


Hadiahnya???

Taraaa!! Vitamin C Shaklee 500 mg berharga RM 92.50. Satu botol ni ada 180 biji. Cukup lah untuk 4-5 bulan. Korang yang nak cantik2 kan kulit denganVitamin C meh join GA by Cuya. JOM JOM!!




Post a Comment