Thursday, 10 September 2015

GAJI NAIK LAGI WEEE~~~





Appraisal time! paling malas nak buat benda alah ni. Tapi mesti kena buat kalau tak gaji tak naik kang. hahaha...Form appraisal ni dapat last week lagi dah, tapi dok perap dalam drawer. Sikit punya banyak page nak di isi. malas kot. Gaji i nak lah..haha..nak tak nak kena isi gak lah kan..isi lebih kurang je janji submit, gaji confirm naik punya cuma tak tahu banyak ke sikit je..hihi..tak kisah lah, biar boss yang nilai performance kerja saya.Saya bukannya best staff pun..tapi insha Allah  AKAN JADI BEST STAFF hahaha..bukan nak masuk bakul angkat sendiri..tapi kita kena lah cakap & tulis yang baik2, insha Allah datang yang baik2..dengar macam bahasa "POYO" sikit kan, yang penting Allah tahu niat kita,  hidup mesti ada matlamat. Apa orang nak nilai biarkan sahaja. Kita tahu siapa diri kita - bye ~~





Post a Comment