Thursday, 20 August 2015

AWSOME PURIFYING TONER!





Assalamualaikum. Hi uollss..

Just nak sharing dengan uollss my toner dah habissss..hohooho..nak kena beli baru gamaknya duit dah melambai2 ni hhahaa..

Saya guna toner apa tu?? Nak tahu ke? Hihihi..ok lah saya share. Ni toner Jenama Enfuselle of cos lah dari Shaklee. Tokey Shaklee kan..haha..semua produk Shaklee saya nak cuba. Toner ni best sebab memang jimat banyak. Sebotol ni boleh tahan 2-3 bulan beb.. apa bestnya toner ni? Memang best sebab toner ni bantu tutup liang roma kat kulit muka kita so potensi untuk white haed ke black head tumbuh tu kurang. So tak perlu lah nak scrub2 selalu. sakit wooo..hehehe..

Purifying toner ni memang betul2 membersihkan muka kita. If let say lepas cuci muka tepek2 la toner ni sekali. Sejuk & nyaman rasanya. Selain muka jadi bersih dan segar toner ni boleh mencerahkan kulit muka. Waaah!!

Actually banyak lagi produk2 Enfuselle Shaklee ni, pencuci muka, krim pelembab, eye treatment
untuk kulit berminyak ada, untuk kulit kering pun ada. Pilih je

Mahal? Tak kot..harga pasaran RM 78.75. Tapi kalau member Shaklee lagi dapat harga murah.
kira ok la harga ni lagipun tahan 2-3 bulan kan. Kira berbaloi la tak de la tiap bula beli toner.
hihihi..

ok lah,  tu je nak share untuk hari ni. See u next entry ok byeeee








Untuk sebarang pertanyaan & konsultasi produk hubungi saya (call /wassap) 019 2422305



Post a Comment