Monday, 15 June 2015

PERUT MUDAH KEMPIS JIKA USUS BERSIH!


Assalamualaikum. I'm Aya Suria pengedar Shaklee Banting & seluruh Malaysia

Herbalax, suplemen yang sangat power untuk cuci usus & kempiskan perut. U all yang mempunyai
sistem penghadaman yang lemah mungkin akan mengalami ciri birit di awal pengambilan Herbalax ni.
Kalau jenis yang normal , Herbalax akan menampakkan kesan dalam tempoh 8-12 jam selepas pengambilan. (maksud nya dah ready la nak membuang..hhihi) tapi bestnya Herbalax ni tak beri kesan memulas pada perut. Rasanya rileks je tapi memang kasi keluar habis semua, usus confirm bersih! Jika kita rajin detoks & bersihkan usus Insha Allah perut cepat kempis.



Cara pengambilan Herbalax
1. Untuk Pembersihan usus /kempis kan perut - 2-3 kali seminggu 4 biji setiap kali selepas makan / sebelum tidur
2. Bagi mereka yang mengalami masalah sembelit yang serius boleh meningkatkan dos pengambilan kepada 5-8 biji dan kembali kepada dos biasa setelas proses penghadaman / pembuangan kembali normal.

Harga Runcit Herbalax hanya RM 52.50 / 120 biji. Hubungi saya untuk order. Call / wassap 019 2422035 (Pn Suria)
Free postage!

Post a Comment