Tuesday, 31 March 2015

PROMOSI APRIL 2015 - WOW BANYAKNYA!! (^_^)

Assalamualaikum. I'm Aya Suria Pengedar Shaklee area Banting & seluruh Malaysia.

1 April 2015 Selamat menyambut GST!! yeah!!. Tak mau cerita pasal GST, pening kepala
sana sini orang bercerita tentang tentang GST. Nak or Tak nak kita kena "turut" kan lah..hihiih

Ok bulan April ni Shaklee offer PROMOSI yang gila2 best!! banyak tu produk promosi bulan ni.
haaa ni diaaa...amik kaw,,hahaha.so apa lagi time promosi ni la u all nak kena beli harga memang tengah promosi!yeay! Jangan risau harga retail Shaklee tetap tak berubah, tak de effect GST pun.
Bestkan ^_^

Cinch Shake & Lecithin for slimming
DTX Complex for Detox
GLA complex for Hormone
Vitalea Kids for Multivitamin for Children


Untuk sebarang pertanyaan produk & harga boleh direct hubungi saya. Puan Aya Suria
call /wassap/telegram 019 2422035 or facebook saya



Post a Comment