Friday, 6 February 2015

TESTIMONI VITAMIN C UNTUK ALAHAN & KULIT BERMINYAK


Assalamualaikum. I'm Aya Suria pengedar Shaklee Banting & seluruh Malaysia

Sharing testimoni lagi! Yeay! Feedback dari customer saya yang first time amalkan Vitamin C. Seriously makan vitamin C memang bagus sangat untuk kecantikan kulit. Dalam masa seminggu dah boleh rasa perbezaanya. Setiap orang perlu ambil vitamin C dalam sehari sebab badan kita tak boleh hasilkan Vitamin C dengan sendirinya. Kita perlu ambil Vitamin C dari sumber makanan contohnya makan buah oren ke atau makanan2 lain yang ada sumber Vitamin C yang tinggi. Kalau nak mudah telan je suplemen Vitamin C 1-2 biji sehari dah cukup, Confirm kulit cantik glowing2 gitu. Jerawat pun susah nak tumbuh, Muka tak berminyak dan licin je. U all yang ada alergy or alahan sangat2 di sarankan makan Vitamin C setiap hari, sebab Vitamin C boleh mengurangkan alahan yang kita alami.




Vitamin C hanya RM 92.50 (harga pasaran) sebotol tu ada 180 bji, makan 2 biji sehari bulan tahan sampai 3 bulan!. Berbaloi sangat. Apa lagi jom amalkan makan Vitamin C kalau nak order boleh hubungi saya. Insha Allah harga saya bagi special punye =)

Aya Suria 0192422035
(call / wasap)

Post a Comment