Saturday, 1 November 2014

OMEGA GUARD (MINYAK IKAN) BANTU KAWAL NAFSU MAKAN


Omega Guard (Minyak Ikan) bantu kawal nafsu makan!
Macamana tu? Bila kita telan omega guard, ia akan beri signal pada otak untuk rembeskan hormon Leptin. Leptin ni berfungsi untuk kawal selera makan. Lagi tinggi kadar leptin dlm badan, lagi rendah selera makan kita. Itu yang ade sesetengah orang bila makan omega jadi malas nak makan & bila makan pun tak habis..tak selera la..
macam saya la tu..hik hik..
Omega Guard Shaklee mengandungi Asid lemak omega 3@ asid lemak poli taktepu dimana ia dijumpai dalam minyak ikan sangat  penting untuk diet kerana tubuh tidak dapat menghasilkannya asid lemak ni.
Alhamdulillah kesan konsisten makan omega guard shaklee, sekarang nafsu makan saya terkawal.Tak macam selalu dulu mulut asyik nak makan je..hihihi...
paling best perut pun tak rasa lapar memanjang..makan sikit je dah kenyang beb..
utk kesan yg efektif mesti makan 3 biji sehari. Sebotol ni ada 90 biji. memang ngam2 untuk stok sebulan.
Harga Runcit RM 136 sebotol.
Nak harga lagi murah? jom join saya jadi ahli..
Hubungi saya,
Aya Suria
019 2422035
Pengedar Sah Shaklee Anda.
Post a Comment