Friday, 28 November 2014

BADAN RINGAN & SAKIT TUMIT HILANG DENGAN LECITHIN & HERBALAX

Lagi testimoni produk Shaklee!!! oooh so hot!! hihhi..alhamdulillah makin lama produk Shaklee semakin mendapat tempat di hati masyarakat Malaysia. Produk Shaklee always natural,safe dan berkesan tau. Sebab tu semakin ramai yang nak cuba produk Shaklee. Suplemen yang ditawarkan Shaklee sangat bagus untuk memelihara kesihatan yang optimum!





Customer saya ni first time consume Shaklee untuk kurus. Nak cuba katanya.
So saya hanya cadangkan 2 produk basic untuk kurus iaitu Lecithin dan Herbalax.
About 2 months kot dia berjaya turunkan berat 4 kgs! hmmm awat turun sikit sgt??
sabaaar...diet dengan suplemen memang kesan nya lambat sikit. Nama pun suplemenkan bukan ubat kurus. Apa yang penting kita dapat kurus dengan cara sihat. Badan pun makin ringan, tumit pun dah tak sakit, rasa sihat bertenaga!.  Seeloknya biar la kita diet secara sihat, tak payah terburu2..makan ubat kurus sebulan dua yup memang la kurus, after stop makan ubat tu naik balik berat badan. Dah la ubat2 kurus ni mahal..(bagi yang tak mampu la) suplemen Shaklee tak mahal pun kot, berbaloi beli cos boleh tahan berbulan2 (depend on produk)
contohnya vitamin c shaklee harga rm 92.50 / 180 biji sebotol tuuu..tahan 6 bulan tau! kan berbaloi tu..

Nak cuba suplemen Shaklee? hubungi saya
untuk keterangan lanjut.

Aya Suria
019 2422035
Pengedar Sah Shaklee Seluruh Malaysia.
Post a Comment