Monday, 14 April 2014

GLA COMPLEX BANTU MASALAH HORMON TAK STABIL & SENGGUGUT TERUK

Apa itu GLA? 
GLA (Asid Linolenik Gama) digunakan oleh ramai wanita untuk memelihara kesihatan sepanjang kitaran haid setiap bulan. GLA merupakan sejenis asid lemak Omega-6 yang digunakan oleh badan kita untuk membentuk prostaglandin (bahan hormon dalam tubuh )– bahan berkesan berupa hormon yang membantu badan mengawalatur proses badan yang normal. 

GLA complex shaklee di ekstrak dari "borage"yg mengandungi lebih dari 2 kali ganda GLA dalam EPO (Evening Primerose Oil). Apa itu EPO?

EPO (Evening Primerose Oil ) sangat sinonim dengan wanita. EPO ini sangat baik untuk hormon dan juga kulit. Shaklee tidak mengeluarkan supplemen dengan nama EPO tetapi sesuatu yang lebih baik iaitu GLA complex.

Setiap kapsul GLA Complex mengandungi lebih 300 mg GLA yang mana ianya adalah sumber terbaik Omega 6. Ia digabungkn dengan minyak benih sunflower dan vitamin E,yang membantu melindungi dinding arteri dan menyokong sistem imun dengan memelihara integriti sel.


Pada wanita di luar sana yang selalu menghidap sengugut, period tak teratur, hormon yang tak stabil, bolehlah mengamalkan suplemen GLA Complex dalam pemakanan harian. Pengambilan yang konsisten boleh menstabilkan semula hormon dalam badan & bagi yang inginkan zuriat GLA Complex sangat membantu.

Siapa yang perlukannya :
Mereka yang merancang kehamilan.
Wanita yang menghadapi PMS
Mereka yang menghadapi kencing manis
Mereka yang bimbang dengan berat badan berlebihan
pengidap arthritis rheumatoid dan eczema
Mereka yang menghidap diabetes
Period yang tidak teratur
Mereka yang mahu mencantikkan kulit


Testomoni dari pengguna GLA Complex
Sumber: http://vitaminbyummuaisyah.blogspot.com/

Nak order dengan mudah & cepat? boleh klik utk order secara online. Mudah & Pantas!!Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi saya di:
Post a Comment