Saturday, 1 February 2014

Derita Penyakit Gout? Vitamin Shaklee ada penawarnya.

ApakahPunca utama penyakit Gout? penyakit ini banyak dipengaruhi oleh cara pemakanan kita. Ramai di antara kita yg suka makanan yang berprotein tinggi  seperti daging dan makanan laut. 

 Nak tahu tak? Pengambilan protein secara berlebihan menyebabkan ia diurai menjadi asid urik melalui tindak balas kimia dalam tubuh kita.

 Asid urik yang berlebihan ini akan dikumpul di bahagian sendi-sendi seperti pada kaki dan jari-jari tangan. Asid urik yang berkumpul ini akan menyebabkan bahagian sendi tersebut membengkak dan menimbulkan rasa sakit. Lebih teruk lagi, asid urik yang terkumpul dengan banyak ini akan membentuk kristal asid urik pada sendi & akan menimbulkan kesakitan yang teramat sangat.
Shaklee Murah Best Supplement
 Bagaimana vitamin blh merawat penderita Gout? supplement shaklee ada penawarnya.

 ALFALFA: untuk menyingkirkan toksik secara lembut dari badan, membantu mengawal keseimbangan asid / alkali di dalam badan. Ia tinggi kandungan protein dan mengandungi lapan enzim pencernaan. Ia juga membantu dalam mengatasi bengkak, sakit sendi, bengkak buku lali dan kaki. **Penting!! jika mengambil suplemen ini perlu minum air yg banyak utk detoks/buang asid urik yg berlebihan dlm bdn.

 OMEGA: Suplemen ini sg penting, untuk mengelakkan bengkak yg teruk. Ia mengadungi minyak ikan bagus utk pesakit yang mengalami gout yang sangat teruk & penting untuk mengelakkan inflamation pada sendi2 pesakit. 

 PERFORMANCE DRINK :bagi memastikan tubuh pesakit sendiri mempunyai kandungan air dan gula yang cukup agar tidak dehydrate. Penting untuk pesakit gout mempunyai bekalan air mencukupi dalam badan untuk proses perkumuhan asid urik. 

 Harga yg sgt berpatutan. tak rugi if mencuba, kesihatan itu penting dari segalanya. berminat hubungi sy 019-2422035 
https://www.facebook.com/aya.suria
Post a Comment