Wednesday, 2 September 2015

RANCANG KEHAMILAN DENGAN VITAMIN




Planning nak hamil?. Dah macam2 cara kita usaha. Apa kata kita cuba rancang dengan vitamin.
ada beberapa customer saya yang di sahkan hamil selepas consume vitamin Shaklee.
Alhamdulillah dengan izinNYA. kita usaha & tawakal.

Set cadangan:
Untuk isteri : ESP, gla, alfalfa, bcomplex
Untuk suami : vita e, zinc, bcomplex

Apa sumber suplemen2 ni? selamat ke? tak de effect ke? jangan risau Shaklee Selamat Berkesan dan Semulajadi. ni buktinya.

Untuk Isteri
1.ESP 850 gram - Non GMO Soy (soya yang di proses dengan suhu rendah tanpa musnahkan kandungan protein dalam soya)
2. Afalfa 330 biji - sumber daun alfalfa yg ditanam sedalam 2 meter ke dalam tanah
3. GLA Complex  60 biji -sumber dari  borage oil, primrose oil dan minyak bunga matahari
4. Bcomplex 120 biji - ada 8 jenis vit b + acid folik + biotin.

Untuk Suami
1.Vitamin E 120 biji  - sumber dari extract grapeseed
2.ZinkComplex  120 biji - mengandungi ekstrak alfalfa dan barley




Jadi, agak2 nak cuba tak vitamin Shaklee ni. Cuba lah...mana tahu hamil. hihihi..
Nak taau Tips & cara makan Set nak Hamil Shaklee ni &
Bila waktu sesuai nak consume semua vitamin2  dalam set ni ? KLIK SINI.

Sebarang pertanyaan harga & konsultasi produk hubungi (call/wassap) 0192422035

Post a Comment