Friday, 24 July 2015

VITAMIN B COMPLEX REDAKAN SAKIT SENGUGUT


Nak tahu tak? B complex sangat bagus untuk rawat PMS @ kurangkan sakit sengugut?  Biasalah orang perempuan ni kalau Period macam simptom, stress lah, bad mood lah,naik jerawat. Hormon tak berapa nak stabil..hihiih..

Vitamin B bantu kita meredakan stress, keresahan, time period biasalah time2 ni mood tak stabil & cepat nak marah. Haaa..sila makan vitamin B untuk control moody U tu. Tak lah orang menyampah bila tengok kita asyik bad mood je..haha

Vitamin B Complex ni walaupun kecil tapi fungsi power & pelbagai. Dalam 1 tablet B complex ada 8 jenis Vitamin B + Biotin + Asid Folic. Cuma ambil sehari sebiji je. cukup.

Selain itu antara Fungsi vitamin ini B adalah untuk:-
1.melawan tekanan/stress/migrain
2.Perbaiki masalah rambut beruban dan gugur
3.Baik untuk mata, kurangan stress pd mata, katarak & tingkatkan kualiti penglihatan
4. Mencegah Anemia
5.Mencegah perlcche - kerekahan mulut, jangkitan lidah, nafas berbau

ada masalah seperti di atas??? jom telan Bcomplex!!

harga pasaran RM 53.75. Harga promosi july 2015 lagi murah. 
(sebotol 120 biji untuk 4 bulan)




Post a Comment