Wednesday, 1 July 2015

PROMOSI SHAKLEE JULY 2015

Assalamualaikum.
Selamat berpuasa semua!!!
Bulan ni promosi bessst!!! Vivix Shaklee, Bcomplex dan Vitalea kids. waaah..Vivix ni produk mahal dan paling power. So far dah dua botol saya habis telan Vivix ni..kesan dia memang besst. Testimoni saya dengan Vivix akan saya kongsi dalam blog ni..tungguu...
So bagi pengguna produk Shaklee, masa ni lah  untuk simpan stok sebab harga promosi memang sangat2 best. Nak dapat kan harga promosi contact saya, so saya boleh explain sekali berapa banyak duit yang korang boleh jimat. hhihi.. just contact me! 019 2422035
Aya Suria..
Shaklee Distributer Anda

Post a Comment