Tuesday, 26 May 2015

CARA MUDAH UNTUK MENGURUSKAN BADAN






Cara mudah untuk menguruskan badan. Wah tajuk menarikssss…bila nak kuruskan badan
semua orang nak cara mudah eik..tak nak exercise, tak nak jaga makan, tapi nak kurus. Agak susah ni! Hahaha hari ni saya nak kongsi tips kurus yang paling senang & jimat. Kalau korang boleh ikut dengan konsisten memang boleh kurus lah. Tips ni simple je, u all banyakkan minum air putih (air kosong). Minum air kosong segelas sebelum makan akan elakkan kita makan dengan banyak, sebab perut dah kenyang minum air. tiap kali lapar je minum air kosong dulu. Ulang2 sampai la perut tu dah terbiasa..hhihiih..lama2 perut kita terlatih tak boleh masuk makanan banyak2. tak percaya? Kena cuba dulu.

Selain air putih, korang boleh ganti minuman dengan Teh Hijau. Di sarankan teh hijau yang tawar eik, yang tak de gula minum panas2, memang segarrrr..bagusnya minum air teh hijau ni ia dapat menurunkan paras kolestrol, membakar lemak dan mengurangkan risiko sakit jantung!. Ada macam2 jenis teh hijau kat pasaran. Korang pilih je. Teh cina tu pun banyak kat kedai tapi kalau saya la, saya pilih teh hijau shaklee (Cinch Tea Mix). Sebab teh hijau shaklee ni sedap, tak pahit sangat. Bau aromanya menyegarkan..huhuhu..

Opss Cinch tea mix bukan sekadar teh hijau, ia juga campuran dari teh merah, teh putih & teh hijau. Waaaah...berkaler2 teh..hihihi.. paling best  Cinch Tea Shaklee ni boleh minum dengan air panas atau air sejuk. Cinch tea mix ni mampu bakar kalori dengan efektif, beri tenaga dan mengurangkan inci badan. Paling best kalau badan letih & mengantuk minum Cinch tea mix panas2 terus segar bugarrr…nak tahu apa kandungan Cinch tea mix ni? KLIK SINI
Post a Comment