Tuesday, 10 March 2015

TESTIMONI: BERJAYA KAWAL SELERA MAKAN DENGAN ESP SOY PROTEIN


Assalamualaikum. I'm Aya Suria pengedar Shaklee Banting & seluruh Malaysia
Entry kali ni nak share testimoni ESP soy protein. Yeah!! Produk ni adalah produk terlaris Shaklee. Dah beratus2 testimoni ESP ni & terbukti ESP ni bagus untuk semua peringkat umur. Nak diet? Masalah menyusu? Kulit kusam? Masalah kesuburan? kencing manis, amalkan minum ESP insha Allah sangat membantu.



Haaa ni testmoni customer saya sendiri. Beliau consume ESP shaklee untuk diet dan alhamdulillah dengan ESP beliau dapat KAWAL SELERA MAKAN beliau. Minum ESP cepat kenyang katanya.
Wah best nih! Siapa2 yang kuat makan tu sila lah minum ESP Soy so tak de la asyik nak menguyah je..hhiihi. ESP Shaklee ni lot of protein dalamnya. Ia akan jadikan badan kita lebih bertenaga even kita tengah berpuasa. Plan nak ganti puasa cubalah minum ESP! memang bertenaga sampai ke petang.

Harga Pasaran ESP Soy protein RM 150 (harga pasaran).
Bulan Mac 2015, beli ESP 6 tong PERCUMA satu tong! dapat lagi free keahlian. Memang best!
Hubungi saya (Puan Ay Suria - 0192422035) untuk harga promosi.

Post a Comment