Saturday, 22 November 2014

WEEKEND WITH KIDS (UPIN IPIN PICC PUTRAJAYA)

Assalamualaikum,

Happy weekend all!..hari ini sabtu macam biasa hari ni hari COD sedunia! hehehe..
maklum la saya ni bekerja Isnin - Jumaat time hari cuti ni lah boleh delivery order to customer. Saya lebih suka hantar barang shaklee direct ke customer sebab seronok boleh borak2 lama sikit dengan customer. Lagipun lebih senangkan kalau jumpa face to face boleh la kenal dengan lebih rapat..tambah kenalan gitu..

Tengahari dah settle COD so petang dah free boleh rileks2..so saya ambil peluang untuk bawa anak2 jalan2 putrajaya jumpa Upin Ipin. Ya Allah punya la ramai peminat upin ipin ni..sesak beb!! nak cari parking pun bercinta..huhuhu..tapi demi anak, ku redah jua..alhamdulillah dapat juga anak2 jumpa upin ipin. happy ^_^







Post a Comment